Nieuws Blijf op de hoogte
Zondag 16 september 2018

Zeer geslaagde openingsborrel Dokter & van Heuven

Onder het motto ‘vieren wat je kunt vieren’ hebben we deze maand (de 14e) officieel ons kantoor geopend. Ruim 100 gasten waren aanwezig om dit samen met ons te vieren.

We willen dan ook onze gasten van harte bedanken dat ze de moeite hebben genomen om hiervoor naar ons kantoor aan de Onze Lieve Vrouwestraat 8 te komen. Mede door jullie is het volgens ons een zeer geslaagde en vooral gezellige opening geworden. Marc en ik hebben het zeer op prijs gesteld.

De catering werd verzorgd door Leonie van Hoogstraten van Flavourite Bites. Haar zelfbereide gerechtjes gingen er goed in. Leonie bedankt voor jouw goede zorgen. Was top geregeld.

Daarnaast danken wij onze vrouwen Mirjan en Eveline en Lotte, Joeri, Noa en Thom voor de hulp deze avond. Dit allemaal onder bezielende leiding van de huismeester Rutger. Hierdoor hadden Marc en ik alle tijd om onze gasten te spreken en werd iedereen tijdig voorzien van een hapje en drankje.

Wij kijken terug op een hele leuke avond. Vanaf nu weer alle focus op het helpen van onze klanten. Hier worden we ook weer blij van. Op naar ons eerste jubileum!