Financiële planning Dromen verwezenlijken?
Het begint met een plan

Financiële planning bij Dokter & van Heuven

Financieel plannen is bekijken of jouw financiële wensen haalbaar zijn. Kun je eerder stoppen met werken? Blijven je partner en kinderen goed verzorgd achter als je overlijdt? Kun je de overwaarde van je woning aan je kinderen schenken? Om hier een goed antwoord op te krijgen, is kennis van je totale financiële situatie essentieel. Bij Dokter & van Heuven in Eindhoven en Nuenen zijn we daarin gespecialiseerd.

Waarom financiële planning bij Dokter & van Heuven?

Als FFP-gecertificeerde adviseurs krijg je van ons een eerlijk en onafhankelijk advies. De planning die we voor je maken is maatwerk. Zo krijg je inzicht, overzicht en grip op jouw financiële situatie. Dat geeft rust en zekerheid.

Met Dokter & van Heuven kies je voor deskundigheid en kwaliteit door jarenlange ervaring. Onze passie is om jou te helpen je dromen te verwezenlijken. En dat doen we met een gedegen plan!

  • Totaaloverzicht financiën
  • Integraal & onafhankelijk advies
  • FFP-gecertificeerd adviseur
  • Vaste adviseur
  • Jarenlange advieservaring

Direct een afspraak plannen voor een goed gesprek?

Neem contact met ons op

Financiële planning, ons vak

FFP-gecertificeerd

Een financieel plan vormt de basis voor het nemen van verschillende financiële beslissingen op het gebied van wonen, inkomen en vermogen. Bij Dokter & Van Heuven wordt die basis gefundeerd door erkende vakinhoudelijke kennis en een jarenlange ervaring.

Trusted Advisor

Eerlijkheid, integriteit en authenticiteit, dat zijn de kernwaarden in onze relatie met jou. Als jouw trusted advisor kun je ons inschakelen bij iedere financiële afweging die je maakt. Wij staan voor je klaar met een eerlijk en helder advies. Een advies waarin jouw belang voorop staat. 

Nu en in de toekomst

Natuurlijk staan we ook voor een eenmalig advies voor je klaar. Maar bijna iedereen komt in het leven, gewenst of ongewenst, vaker voor belangrijke financiële beslissingen te staan. Daarom zijn we er graag vandaag voor je, en in de toekomst.

Tarieven en abonnementen

Bij Dokter & Van Heuven kun je als ondernemer en als particulier terecht met al je financiële vragen, voor een deeladvies of een totaaladvies. En kies je voor een abonnement? Dan bespaar je advieskosten. 

Bekijk hier onze tarieven