Financieel advies regio Eindhoven, Nuenen en Gemert

Dokter & van Heuven Financieel Advies bestaat uit Niels Dokter, Marc van Heuven en Janneke van de Kerkhof, samen goed voor ruim 50 jaar advieservaring. Als gecertificeerde, ervaren financieel adviseurs werken wij vanuit de passie en drijfveer om mensen te helpen bij het verwezenlijken van hun dromen.

Financieel advies in vermogen, hypotheken en inkomen 

Als particulier of ondernemer kun je bij ons terecht voor (integraal) financieel advies op het gebied van vermogen, hypotheken en inkomen. 

Private Life Planner (PLP)

Als erkend Private Life Planner helpen we jou je persoonlijke doelen met behulp van passende financiële oplossingen te realiseren. Hierbij draait het vooral om het vinden van de juiste balans in jouw leven en je financiën.

Niels: Relaxt, no-nonsense en direct, dat ben ik. Omgang met mensen en het opbouwen en onderhouden van relaties is voor mij erg belangrijk. Ik krijg energie van het helpen van mensen, zowel in mijn werk als daarbuiten. 

Marc: Vol passie en enthousiasme voorzie ik mensen van financieel advies. Ik vind het een sport om altijd weer de beste oplossing voor mijn klanten te vinden. Mensen (financieel) verder helpen, dat geeft mij veel voldoening.

Janneke: Al 17 jaar werk ik met veel enthousiasme in de financiële branche. Nog steeds word ik enthousiast wanneer klanten me in vertrouwen nemen en ik kan bijdragen om de woondromen waar te maken. Ik zal er alles aan doen om de klant te ontzorgen en alles tot in de puntjes te regelen.

Peggy: Persoonlijk contact vind ik heel erg belangrijk. Ik werk het liefst nauw samen met mensen. Hierbij neem ik ze zoveel mogelijk zorgen uit handen om samen tot de beste oplossing te komen.

Nancy: Al ruim 31 jaar ben ik werkzaam in de financiële branche en ik heb nog altijd de drive om mensen te helpen met het vinden van de juiste oplossingen voor hun financiële en verzekeringstechnische vraagstukken. Ik vind het belangrijk dat mensen, in deze snel veranderende digitale wereld, kunnen kiezen voor een persoonlijk aanspreekpunt. Ik ben ervan overtuigd dat die behoefte er nog steeds is. Ik wil hier graag mijn steentje aan bijdragen.

Romy: Mijn passie om mensen te helpen is altijd al groot geweest. Tijdens mijn afstudeerstage bij Dokter & Van Heuven is mij dit nog duidelijker geworden. Net als mijn team zet ik me graag in om andermans financiële dromen te verwezenlijken. Met veel enthousiasme ga ik beginnen aan dit nieuwe hoofdstuk.

In drie stappen naar financiële rust

Een goed gesprek

Goed advies begint bij een goed gesprek waarin vragen aan bod komen zoals: Waar word jij gelukkig van? Wat zijn je dromen en ambities? En biedt jouw huidige financiële situatie het juiste perspectief voor de toekomst?

Hier neem jij ons mee in wat jij belangrijk vindt en vertellen wij jou over de mogelijkheden en onze toegevoegde waarde daarin. De kosten van deze vrijblijvende kennismaking? Die zijn voor ons! 

Onafhankelijk advies

Vervolgens inventariseren en analyseren we jouw financiële situatie. Daaruit volgt een inkomens- en vermogensplanning waarin je wensen en doelen helder en reëel zijn verwerkt. 

Aan de hand van een uitgebreid financieel rapport met een planning, tips en aanbevelingen begeleiden wij je stap voor stap bij het realiseren van je dromen. Niet gebonden aan leveranciers en producten kun je bij ons rekenen op een écht onafhankelijk advies. Een advies waarin alleen jouw belang telt.

Continue monitoring

Grip hebben op de toekomst voelt goed. Om dat zo te houden, zorgen wij voor een continue monitoring van de gemaakte planning. Ook gaan we regelmatig met elkaar in gesprek. Zo kunnen we tijdig bijsturen op fiscale wijzigingen, maar ook op veranderende wensen, doelen en omstandigheden.

Dat geeft rust. En de zekerheid dat jij altijd aan het roer staat van jouw leven. 

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?
Plan hier een afspraak