Lenen bij Dokter & van Heuven

Leningen

Geld lenen kost geld. Dat weet haast iedereen. Toch kan geld lenen een oplossing zijn die goed past bij het realiseren van bepaalde doelen.

Bij Dokter & van Heuven Financieel advies kun je terecht voor het regelen van een passende lening. Een persoonlijke lening kan in sommige gevallen een goed alternatief zijn voor een hypothecaire lening. En vaak is het sneller geregeld dan een hypotheekaanvraag.

Er zijn veel platformen te vinden die leningen aanbieden. Wij zullen, ook als het om lenen gaat, altijd een stuk maatwerk leveren en kijken wat de beste wijze is om te financieren en bij welke partij deze kan worden onder gebracht. Met persoonlijke aandacht, zoals onze klanten dat van ons gewend zijn!

Doordat we met meerdere aanbieders werken, kunnen we vanuit deze onafhankelijkheid scherpe rentes aanbieden en ervoor zorgen dat je snel wordt geholpen. En dat is wel zo prettig.

  • Vast contactpersoon
  • Altijd bereikbaar
  • Onafhankelijk advies
  • Keuze uit veel aanbieders
  • Regio Eindhoven en Nuenen

Direct een afspraak plannen voor een goed gesprek?

Neem contact met ons op

Wanneer is lenen vooral interessant?

Klein bedrag

Vooral wanneer het een relatief klein bedrag is dat er geleend wordt, wegen de kosten voor een tweede hypotheek zwaar door. Denk aan advieskosten, maar ook taxatiekosten of notariskosten. Bij een ‘consumptieve’ lening heb je al deze eenmalige kosten niet. Dat kan dus een slok op een borrel schelen.

Hierdoor kunnen de totale kosten lager uitvallen, zeker als je in staat bent om de lening weer snel af te lossen. Wij kunnen de verschillen voor je in kaart brengen.

Verbouwing of verduurzamen woning

De meeste voorbeelden die we tegen komen bij lenen zijn die verbouwing die toch iets duurder uitgevallen is, of waarbij wordt geleend voor de financiering van verduurzaming van de eigen woning. We kunnen je dan ook direct vertellen hoe het zit met eventuele subsidies en wat de overheid heeft geregeld op dit gebied.

Wat zijn de nadelen?

Omdat er geen hypothecaire zekerheid is, zijn de rentes doorgaans wat hoger dan de rentes die gelden bij een hypothecaire financiering. En zoals bekend, het kost altijd geld en de lening zal uiteindelijk moeten worden terugbetaald. Daarom is het belangrijk om na te gaan of jouw financiële situatie en persoonlijke wensen en doelen het toelaten om deze extra maandelijkse lasten te dragen.

Is het regelen van een hypotheek of helemaal niet lenen toch de betere optie? Dan zullen we dat eerlijk vertellen en uiteraard die optie adviseren.

Meer informatie wenselijk?

Als je meer informatie wilt over de mogelijkheid om te lenen, neem dan gerust contact met ons op. We vertellen je graag over de mogelijkheden in een vrijblijvend gesprek hierover.

Vragen

We kunnen ons voorstellen dat je nog vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen je graag verder om je op weg te helpen.

Kennismaking

In veel gevallen spreken we elkaar in eerste instantie via de telefoon. Tijdens dit gesprek horen we graag in het kort wie je bent en wat we voor jou kunnen betekenen. Wij maken graag tijd voor je.