Hypotheekadvies Fijn wonen is: goed kunnen leven

Hypotheekadvies

Een van de belangrijkste beslissingen in je leven is de aankoop van je huis, of beter gezegd: je thuis. Bij Dokter & van Heuven in Eindhoven en Nuenen ben je aan het juiste adres voor een onafhankelijk hypotheekadvies. Of het nu voor de aankoop van je nieuwe woning, het oversluiten of het verhogen van je lening is of de aanpassing van een hypotheek door echtscheiding, je kunt in al deze gevallen bij ons terecht.

Verhuisplannen? Hét moment voor een goed hypotheekadvies gesprek

Wij kijken samen met je naar je financiële situatie, de verwachtingen voor nu en de toekomst, je wensen en doelen en uiteraard je bestedingsruimte. Op basis van deze gegevens berekenen we je leencapaciteit en adviseren we je over de hypotheek die het beste bij je past. Heb je verhuisplannen? Plan dan nu alvast een goed gesprek met ons in over jouw mogelijkheden. Zo kun je straks vol overtuiging ‘ja’ zeggen tegen dat fantastische huis. 

Startershypotheek

Wij kunnen je ook ondersteunen bij een startershypotheek. Een geldverstrekker bekijkt over het algemeen wat je maximaal kunt lenen op basis van je inkomen en baseert zijn advies op die berekening. Een goede, betrokken financieel adviseur benadert de situatie persoonlijk. Soms moet je dan net een stapje verder gaan. Eerst verkennen we alle opties en maken dan tijd vrij om de mogelijkheden voor te bespreken met diverse partijen. Lees hier meer over een startershypotheek.

Hypotheek oversluiten

De afgelopen periode waren de hypotheekrentes historisch laag. Hierdoor was het oversluiten van je hypotheek vaak interessant. Veel mensen hebben van deze mogelijkheden gebruik gemaakt.

Door deze stijging is het voor veel klanten de vraag of oversluiten nog wel verstandig is. Toch kan het oversluiten van je hypotheek nog steeds gunstig zijn; het kan je namelijk meer zekerheid bieden (doordat je de rente weer langer vast zet) en het kan nog altijd een financieel voordeel opleveren, zeker ten opzichte van de rentes vanuit het verleden. Historisch gezien is dit namelijk nog steeds een lage rentestand. Bekijk hier alle voordelen.

Kantoor Eindhoven

Insulindelaan 115
5642 CV Eindhoven

Kantoor Nuenen

Parkstraat 54
5671 GH Nuenen

  • Vast contactpersoon
  • Altijd bereikbaar
  • Onafhankelijk advies
  • Gegarandeerd de laagste rente
  • Keuze uit veel aanbieders
  • Erkend hypotheekadviseur
  • Hypotheekadviseur regio Eindhoven en Gemert

Eerste hypotheekgesprek is gratis en vrijblijvend

Neem contact met ons op

Jouw hypotheek, met aandacht geregeld 

Maatwerk

Een hypotheek is maatwerk. Wij zorgen ervoor dat je hypotheek perfect past bij jouw wensen en mogelijkheden. Wat de beste hypotheek is voor jou?

Dat zoeken we samen stap voor stap zorgvuldig uit.

Persoonlijk

Een hypotheek afsluiten is niet niks. Daarom vinden we het belangrijk dat jij tijdens het regelen van je hypotheek altijd kunt rekenen op jouw vaste adviseur. Dat schakelt prettig en voelt wel zo vertrouwd.

De laagste hypotheekrente

Als onafhankelijk adviseur zijn we niet gebonden aan een vaste hypotheekverstrekker en gaan we altijd op zoek naar de beste, en financieel meest voordelige oplossing voor jou. 

Zo weet je zeker dat je altijd het laagste rentepercentage aangeboden krijgt.

Tarieven en abonnementen

Wil je zeker weten dat je hypotheek ook in de toekomst helemaal bij jou en jouw leven past, maar niet iedere keer opnieuw betalen voor een hypotheekadvies? 

Kies dan voor een doorlopend abonnement waarmee je jaarlijks laat checken of jouw financiën nog optimaal geregeld zijn.

Wil je precies weten hoeveel je kan lenen?

Je zult begrijpen dat het goede antwoord een goede en vooral grondige inventarisatie vergt. Wij vinden het bij Dokter & van Heuven financieel advies erg belangrijk om jou een passend antwoord te geven op jouw hypotheekvraag.  Daar nemen wij graag de tijd voor. Daarom oriënteren wij altijd uitgebreid (denk aan een gesprek van 1,5 uur) en nemen we niet zomaar een standaardberekening over zonder goed door te vragen.

Vragen

We kunnen ons voorstellen dat je nog vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen je graag verder om je op weg te helpen naar jouw nieuwe woning met verantwoorde maandlasten.

Kennismaking

In veel gevallen spreken we elkaar in eerste instantie via de telefoon. Tijdens dit gesprek horen we graag in het kort wie je bent en wat we voor jou kunnen betekenen. Wij maken graag tijd voor je.

De kracht van Marc en Niels? Ze laten je echt nadenken over wat jij belangrijk vindt. Nu hebben we een andere hypotheek dan we vooraf hadden bedacht. Deze past perfect bij ons.