Hypotheekadvies Fijn wonen is: goed kunnen leven

Hypotheekadvies bij Dokter & van Heuven

Een van de belangrijkste beslissingen in je leven is de aankoop van je huis, of beter gezegd: je thuis. Bij Dokter & van Heuven ben je aan het juiste adres voor een onafhankelijk hypotheekadvies. Of het nu voor de aankoop van je nieuwe woning, het oversluiten of het verhogen van je lening is of de aanpassing van een hypotheek door echtscheiding, je kunt in al deze gevallen bij ons terecht.

Verhuisplannen? Hét moment voor een goed hypotheekadvies gesprek

Wij kijken samen met je naar je financiële situatie, de verwachtingen voor nu en de toekomst, je wensen en doelen en uiteraard je bestedingsruimte. Op basis van deze gegevens berekenen we je leencapaciteit en adviseren we je over de hypotheek die het beste bij je past. Heb je verhuisplannen? Plan dan nu alvast een goed gesprek met ons in over jouw mogelijkheden. Zo kun je straks vol overtuiging ‘ja’ zeggen tegen dat fantastische huis. 

  • Vast contactpersoon
  • Altijd bereikbaar
  • Onafhankelijk advies
  • Gegarandeerd de laagste rente
  • Keuze uit veel aanbieders
  • Erkend hypotheekadviseur
  • Hypotheekadviseur regio Eindhoven en Gemert

Eerste hypotheekgesprek is gratis en vrijblijvend

Neem contact met ons op

Jouw hypotheek, met aandacht geregeld 

Maatwerk

Een hypotheek is maatwerk. Wij zorgen ervoor dat je hypotheek perfect past bij jouw wensen en mogelijkheden. Wat de beste hypotheek is voor jou?

Dat zoeken we samen stap voor stap zorgvuldig uit.

Persoonlijk

Een hypotheek afsluiten is niet niks. Daarom vinden we het belangrijk dat jij tijdens het regelen van je hypotheek altijd kunt rekenen op jouw vaste adviseur. Dat schakelt prettig en voelt wel zo vertrouwd.

De laagste hypotheekrente

Als onafhankelijk adviseur zijn we niet gebonden aan een vaste hypotheekverstrekker en gaan we altijd op zoek naar de beste, en financieel meest voordelige oplossing voor jou. 

Zo weet je zeker dat je altijd het laagste rentepercentage aangeboden krijgt.

Tarieven en abonnementen

Wil je zeker weten dat je hypotheek ook in de toekomst helemaal bij jou en jouw leven past, maar niet iedere keer opnieuw betalen voor een hypotheekadvies? 

Kies dan voor een doorlopend abonnement waarmee je jaarlijks laat checken of jouw financiën nog optimaal geregeld zijn.

De kracht van Marc en Niels? Ze laten je echt nadenken over wat jij belangrijk vindt. Nu hebben we een andere hypotheek dan we vooraf hadden bedacht. Deze past perfect bij ons.