Wat kost hypotheekadvies nu eigenlijk?

Kosten Hypotheekadvies

Regelmatig vragen mensen van tevoren aan ons ‘wat kost een hypotheekadvies nu eigenlijk?’.

Dat is natuurlijk een logische vraag. Toch is dit niet altijd van te voren te bepalen, omdat er meerdere dingen kunnen zijn die je wel of niet nodig hebt in het adviestraject. 

Vergelijk het eens met een auto die je wilt kopen, die heb je vaak in allerlei versies en je hebt meestal een instapmodel met wat upgrades in luxe. 

Kwalitatief hypotheekadvies gericht op jouw persoonlijke verhaal

Bij een hypotheekaanvraag kan dit ook zo zijn. Heb je bijvoorbeeld een bankgarantie nodig of kun je de waarborgsom zelf financieren? Ben je ondernemer en moeten eerst jouw cijfers worden geanalyseerd voor een inkomensbepaling? Dat levert wat extra werk op en kost daardoor ook wat extra. 

Moet je ook een overlijdensrisicoverzekering hebben? Vind je het belangrijkst om ook het risico op arbeidsongeschiktheid of werkloosheid mee te verzekeren? 

Vooraf duidelijkheid kosten hypotheekadvies

De praktijk leert dat mensen soms ‘gelokt’ worden met een instaptarief maar daarna door allerlei opslagen alsnog relatief veel betalen of verplicht een duur onderhoudstarief betalen.

Kortom, niet echt transparant in veel gevallen. Toch blijft het deels maatwerk. Wij vinden het belangrijk om jou persoonlijk te leren kennen zodat we jou daarna exact kunnen vertellen wat jouw hypotheekadvies kost. Zonder verrassingen of addertjes onder het gras. Want transparant zijn over en weer is wel zo prettig! 

  • Vast contactpersoon
  • Altijd bereikbaar
  • Onafhankelijk advies
  • Gegarandeerd de laagste rente
  • Keuze uit veel aanbieders
  • Erkend hypotheekadviseur
  • Hypotheekadviseur regio Eindhoven en Gemert

Meer weten over onze tarieven & dienstverlening?

Neem gerust contact met ons op

Eerste hypotheekgesprek is gratis en vrijblijvend

Ben jij benieuwd wat het voor jou kost? Wij vertellen het je graag in een kosteloos kennismakingsgesprek! Maak meteen online een afspraak.


Persoonlijk

Een hypotheek afsluiten is niet niks. Daarom vinden we het belangrijk dat jij tijdens het regelen van je hypotheek altijd kunt rekenen op jouw vaste adviseur. Dat schakelt prettig en voelt wel zo vertrouwd.

Abonnementen

Wil je zeker weten dat je hypotheek ook in de toekomst helemaal bij jou en jouw leven past, maar niet iedere keer opnieuw betalen voor een hypotheekadvies? 

Kies dan voor een doorlopend abonnement waarmee je jaarlijks laat checken of jouw financiën nog optimaal geregeld zijn.