Een zorgeloze toekomst

Financiële planning en hypotheekadvies

Kan ik dat huis wel betalen en nog steeds 2 keer op vakantie met mijn gezin? Of kan ik nog steeds eerder stoppen met werken als ik mijn droomhuis koop? Je wilt natuurlijk een zorgeloze toekomst. Of je nu begint met werken, een gezin sticht, of je voorbereidt op je pensioen, het hebben van een goed doordacht financieel plan mét hypotheekadvies is essentieel. Door financiële planning en hypotheekadvies te combineren, kun je jouw financiële welzijn maximaliseren en tegelijk kijken of die woning ook écht in jouw totaalplaatje past. Hierdoor heb je sowieso het gewenste inzicht en hierdoor kun je in ieder geval een weloverwogen, goede beslissing nemen rond de aankoop van je huis.  Én je krijgt nu financieel voordeel als je deze twee diensten combineert. 

Financiële planning, combineren met hypotheekadvies: de weg naar succes!

Financiële planning is een proces dat helpt bij het beheren van jouw financiële middelen en het realiseren van jouw wensen en levensdoelen. Het omvat het evalueren van jouw huidige financiële situatie, het identificeren van doelstellingen, het ontwikkelen van strategieën en het nemen van stappen om die doelen te bereiken. 

Voor veel mensen is het kopen van een huis de grootste financiële beslissing die ze in hun leven zullen nemen. Het vinden van de juiste hypotheek is daarom van groot belang. Hypotheekadvies kan je helpen om de juiste keuzes te maken en de beste hypotheekopties te vinden die aansluiten bij jouw financiële situatie en doelen.

Toch kan het zo zijn dat die mooie, nieuwe woning en de financiering daarvan helemaal niet past met het behalen van al je overige wensen en doelen. Dan is het tijd om te prioriteren, en een financieel plan voor jezelf maken is de perfecte eerste stap. Misschien komt daar wel uit dat je de woning toch beter niet kunt kopen, ook al past het wel binnen de standaard normen! Wij denken dat de combinatie Financieel plan & Hypotheek perfect bij elkaar kan passen en passen daar vanaf nu onze dienstverlening op aan! 

Kantoor Eindhoven

Insulindelaan 115
5642 CV Eindhoven

Kantoor Nuenen

Parkstraat 54
5671 GH Nuenen

 • Vast contactpersoon
 • Altijd bereikbaar
 • Onafhankelijk advies
 • Gegarandeerd de laagste rente
 • Keuze uit veel aanbieders
 • Erkend hypotheekadviseur
 • Hypotheekadviseur regio Eindhoven en Gemert

Gesprek plannen?

Neem contact met ons op

Combineren van planning & hypotheek advies

Het beste van twee werelden, verenigd bij Dokter & van Heuven met een aantrekkelijk financieel voordeel.

Mocht je besluiten om de woning te kopen en een financiering nodig hebben, dan brengen wij 50% van de kosten van het financieel plan (€ 1.000) in mindering op de kosten die wij rekenen voor een hypotheekadvies. Jij krijgt hierdoor een veel omvangrijker, integraal advies, voor een relatief kleine meerprijs.

Stappenplan is dus simpel;

Financieel plan

We starten met een financieel plan en integreren daarin de nieuwe woning en de veronderstelde woning/hypotheek. Hiervoor betaal je een vast bedrag van € 1.000.

Hypotheek advies

Indien gewenst schakelen we snel door en gaan we de diepte in. We werken het hypotheekadvies in detail uit. We adviseren je onafhankelijk naar de beste keuze en bemiddelen totdat je bij de notaris zit om de sleutel te krijgen van je nieuwe huis! Je krijgt € 500 korting op onze tarieven, omdat je de combinatie planning/hypotheek maakt!

Wat krijg je bij een financieel plan?

 1. Een grondige inventarisatie. Hierbij vragen we alle wensen en doelen uit.
 2. De analyse van alle documenten die we ontvangen en de integratie van alle denkbare  persoonlijke wensen en doelen in dit plan.
 3. Inzichten: de impact van inflatie, mogelijkheden eerder te stoppen met werken of benodigde rendementen om bepaalde zaken mogelijk te maken worden zichtbaar.
 4. Conclusies en aanbevelingen. Je krijgt, naast een eigen muteerbare planning als naslag, tevens een Powerpoint presentatie met daarin een samenvatting en de belangrijkste punten en alle conclusies en aanbevelingen. Deze zijn zowel financieel, juridisch als fiscaal van aard.
 5. Een vervolggesprek aangaande de conclusies en aanbevelingen. Wat wordt er opgepakt en hoe kunnen wij daarbij helpen?

Meteen aan de slag gaan? Of heb je nog vragen over deze combinatie? Neem contact op met Marc of Niels.