Inkomensadvies Altijd verzekerd van een goede basis

Jouw inkomen, de basis

Jouw inkomen is belangrijk. Nu, maar ook wanneer er morgen iets gebeurt waardoor je tijdelijk niet kunt werken. Of op het moment dat je met pensioen gaat. Je inkomen vormt vaak een belangrijke financiële basis. Maar wat is dan een goed inkomen? En hoe zorg je daarvoor zonder onnodige kosten te maken? Deze vragen houden veel mensen bezig en dat is begrijpelijk. Of je in loondienst werkt of een eigen onderneming hebt, je wil kunnen rekenen op een goed inkomen, nu en in de toekomst. 

Onafhankelijk financieel advies over jouw inkomen

Als ervaren inkomensplanners geven we je inzicht en overzicht als het gaat om jouw totale inkomensbehoefte. Daarnaast kun je ook voor een specifiek advies op bijvoorbeeld het gebied van pensioen, inkomensaanvullingen, een vrijkomende kapitaalverzekering of een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) bij ons terecht.  

  • Inzicht inkomen
  • Particulier & ondernemer
  • Integraal advies of deeladviezen
  • Vast contactpersoon
  • Onafhankelijk financieel advies
  • Erkend Private Life Planner

Direct een afspraak plannen voor een goed gesprek?

Neem contact met ons op

Inkomensplanning

Heb ik mijn pensioen straks goed geregeld? Welke gevolgen heeft een latere AOW-leeftijd voor mijn financiële situatie? Hoe zit het met mijn nabestaandenpensioen? Een persoonlijke inkomensplanning geeft antwoord op deze, en al je andere inkomensvragen.

Ik wil graag meer weten over inkomensplanning

Aanvullingen op je inkomen

Valt er een lijfrente- of stamrechtkapitaal vrij? Loopt je gouden handdruk-polis af of wil je als ondernemer juist starten met de opbouw van een pensioenvoorziening? Bij iedere inkomensaanvulling voorzien wij je van een oplossing op maat.

Ik wil meer weten over een aanvulling op mijn inkomen

AOV Advies voor ondernemers

Als ondernemer ben jij de motor achter je bedrijf. Maar wat als jou iets overkomt? Hoe zien je inkomsten er dan uit? Ons AOV Advies helpt je de juiste keuzes maken zodat jij zonder zorgen verder kunt met wat jij het liefste doet: ondernemen!

Ik wil meer weten over mijn AOV