Vermogensadvies bij Dokter & van Heuven 

Voor vermogensplanning en vermogensoplossingen kun je terecht bij Dokter & van Heuven. Er zijn talloze mogelijkheden als het gaat om vermogensoplossingen. Daarom gaan we eerst in gesprek over jouw persoonlijke doelen, of de doelen voor je B.V. We bespreken welk rendement er nodig is om jouw doelen te realiseren, maken een plan en zetten in een onafhankelijk vermogensadvies de beste oplossingen voor jou op een rij. 

En ben je eenmaal aan het beleggen? Dan monitoren we de groei van jouw vermogen en sturen we tijdig bij. Zo haal jij alles uit jouw vermogen. 

  • Persoonlijke beleggingsstrategie
  • Vermogensplanning
  • Vaste adviseur
  • Altijd bereikbaar
  • Onafhankelijk advies
  • Alle aandacht voor jouw vermogen

Direct een afspraak plannen voor een goed gesprek?

Neem contact op

Jouw vermogen, jouw persoonlijke groeistrategie

Van beleggersprofiel tot beleid

Je wil meer doen met jouw vermogen, maar hoe? Wij helpen je met je beleggersprofiel en je beleggingsstrategie. Jouw eigen voorkeuren spelen hierin een belangrijke rol. Ben je een spaarder, belegger of heb je juist een voorkeur voor onroerend goed? Samen komen we tot een optimale mix.

Trusted advisor

Of je nu gaat beleggen, kiest voor estate planning of op een andere manier bezig bent met je vermogen, het is prettig wanneer je vragen rondom je vermogen kunt bespreken met je vaste adviseur. Als jouw trusted advisor zijn we jouw onafhankelijke vertrouwenspersoon, altijd en overal bereikbaar.

Onze werkwijze

Vermogensadvies begint met een goed gesprek. Daarna vertalen we je wensen voor jouw vermogen door naar een concreet financieel plan, kiezen we de juiste vermogensoplossing voor jou én zorgen we voor de juist follow up.

Stap voor stap naar de vermogensstrategie die bij je past

Tarieven en abonnementen

Bij Dokter & Van Heuven kun je als ondernemer en als particulier terecht voor advies specifiek gericht op vermogensgroei, maar ook voor integraal financieel advies. En kies je voor een abonnement? Dan bespaar je advieskosten.

Bekijk hier onze tarieven

Marc houdt mij proactief op de hoogte van het verloop van mijn beleggingen. Zo krijgt mijn portefeuille de juiste aandacht en kan er, wanneer dat nodig is, snel geschakeld worden.