In 5 stappen beleggen met een goed gevoel

Wat kun je verwachten wanneer wij je voorzien van een vermogensadvies? We leggen het graag uit aan de hand van deze stappen.

Een goed gesprek

Ook voor beleggen geldt dat een goede inventarisatie bepalend is voor een duurzaam vermogensadvies. Daarom gaan we graag met je in gesprek over je wensen als het gaat om jouw vermogen.

Financieel plan

Op basis van jouw input gaan we aan de slag met jouw financieel plan. In dit plan staan jouw persoonlijke doelen of de doelen voor je B.V. centraal. Dit plan is ons uitgangspunt. Vanaf hier gaan we, samen met jou, aan de slag met een vermogensplanning.

Jouw vermogensstrategie

Om te bepalen wat de juiste vermogens-oplossing voor jou is, kijken we met jou naar je beleggersprofiel. Ben je een spaarder, belegger of heb je juist een voorkeur voor onroerend goed? Samen komen we tot een optimale mix en stippelen we een vermogensstrategie uit. Een slim uitgebalanceerd beleggingsbeleid kan hier onderdeel van uitmaken.

Van start!

Ga jij akkoord met de te volgen vermogensstrategie en kies je voor een beleggingsoplossing? Dan leggen wij je graag verschillende opties voor. Welke partij het uiteindelijk wordt, dat bepaal jij. Wel zo flexibel!

Follow up

Nadat we je beleggingsportefeuille en eventuele andere vermogensoplossingen voor je hebben ingericht, bepalen we een contactfrequentie om de gevoerde strategie te evalueren en het beleggingsprofiel opnieuw te bepalen. Zo weten we zeker dat je beleggingen blijven passen bij jouw uitgangspunten, doelen en wensen. Daarbij geldt: wij zijn pas tevreden wanneer jij dat ook bent.