Financiële check: zo geregeld bij Dokter & van Heuven financieel advies

Bij het aankopen van een (nieuwbouw) woning zijn er veel keuzes te maken. Welke type woning, kavel, het is dan fijn om te weten wat je financiële situatie is.

Want wat betekent de aankoopsom van je droomhuis voor de maandlasten? Is er nog ruimte voor meer-minderwerk? Hoeveel kun je financieren met een hypotheek?

Daarom wordt er vaak bij de inschrijving gevraagd om een financiële check toe te voegen. Het kan je kansen vergroten om de woning toegewezen te krijgen en dus in je voordeel werken. Ook bij het aankopen van een bestaande woning kan een financiële check net dat extraatje zijn waardoor de verkoper het jou gunt. 

Een financiële check is gratis en vrijblijvend

Neem contact op

Wat houdt een financiële check in?

Wij zullen op basis van je financiële gegevens (inkomen en eventuele schulden) bepalen wat je mogelijkheden zijn voor een hypotheek en of de aankoop haalbaar is. Daarbij geven we uiteraard een lastenindicatie mee, zodat je zelf ook weet of het goed betaalbaar is, rekening houdend met alle doelen en wensen.

De haalbaarheid wordt bevestigd middels een brief welke je direct ontvangt en toe kunt voegen bij de inschrijving voor je droomhuis.

De aanvraag voor een financiële check is geheel vrijblijvend en kosteloos.

Wil jij graag weten wat jouw mogelijkheden zijn dan horen we dat uiteraard graag van je

Maatwerk

Een hypotheek en alles daar om heen is maatwerk. Op basis van je gegevens bepalen wat je mogelijkheden zijn en of de aankoop haalbaar is. We zoeken het stap voor stap zorgvuldig uit.

Kennismaking

In veel gevallen spreken we elkaar in eerste instantie via de telefoon. Tijdens dit gesprek horen we graag in het kort wie je bent en wat we voor jou kunnen betekenen. Wij maken graag tijd voor je.