Nieuws Blijf op de hoogte
Maandag 1 juli 2024

Introductie Romy

Sinds 1 juni werkt Romy Schoonus bij Dokter & van Heuven financieel advies.

Romy heeft haar studie door de recente afstudeerstage bij ons met succes afgerond. Ze heeft aangetoond snel van toegevoegde waarde te kunnen zijn. Dat maakte dat we Romy graag bij ons wilden houden na haar stageperiode! We zijn daarom blij dat we ons team hebben kunnen uitbreiden en verwachten dat Romy een mooie aanvulling is op ons team, aldus Marc en Niels.

De kans is best groot dat jullie Romy nog eens aan de telefoon krijgen als jullie telefonisch contact met ons opnemen, graag stellen we haar aan jullie voor;

Romy;

Mijn passie om mensen te helpen is altijd al groot geweest. Tijdens mijn afstudeerstage bij Dokter & Van Heuven is mij dit nog duidelijker geworden. Net als mijn team zet ik me graag in om andermans financiële dromen te verwezenlijken. Met veel enthousiasme ben ik begonnen aan deze uitdaging.

Naast mijn werk ben ik veel te vinden in de sportschool en breng ik graag tijd door met mijn vrienden. Ik ben een echte dierenvriend, in mijn vrije tijd ga ik er dan ook graag op uit met onze honden en paarden.