Nieuws Blijf op de hoogte
Maandag 10 juli 2023

Weer een vertrouwd Nuenens gezicht voor uw verzekeringen!

Het is inmiddels 5 jaar geleden dat we ons hebben ingeschreven als zelfstandig ondernemers. Het doel was om klanten vooral te helpen op een vakkundige wijze, met een luisterend oor en échte aandacht voor mensen. De relatie met de klant is het hart van het bedrijf en de vonk waarmee het ooit is begonnen. Dat betekent in de praktijk dus nog steeds heel weinig online gesprekken, maar 'gewoon' bij mensen thuis 'aan de keukentafel', bij bet bedrijf of bij ons op kantoor. Als je ons belt, nemen we gewoon op of bellen we je heel snel terug. Want zo hoort dat.

Financiële rust en onafhankeljk hypotheekadvies blijft de basis. Dat willen we nog steeds voor onze klanten bereiken. Met een financieel plan kunnen we goed kijken naar de financiële mogelijkheden en het realiseren van wensen en dromen. Wij denken graag mee en bieden onafhankelijk advies op het gebied van hypotheken, inkomen, vermogen en verzekeringen. Voordat we met haalbare oplossingen en adviezen komen, stellen we vragen om je te leren kennen en investeren we in de verbinding. Daar ligt onze kracht en inrinsieke drijfveer.

Schadeverzekeringen

Vanaf begin 2023 worden onze klanten geadviseerd door Nancy van den Brink, voor veel mensen een bekende in het Nuenense. Nancy heeft jarenlang veel Nuenenaren met hun bankzaken geholpen in de bankhal van de Rabobank, destijds nog aan het Park in Nuenen.

Voor Nancy is het ook belangrijk om op een persoonlijke manier klanten te blijven helpen en daarom is dit een goede match. "Bij het adviseren van schadeverzekeringen draait het wat mij betreft niet alleen om een offerte te versturen via de mail. Graag wil ik op een goede manier inventariseren en adviseren na goed geluisterd te hebben naar de klant, en daarbij is het natuurlijk wel prettig dat eruit meerdere verzekeringsaanbieders gekozen kan worden. En als er schade is, kunnen klanten ons bellen en proberen we ze bij te staan met raad en daad." 

Ben je benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen, neem dan gerust contact met ons op.