Nieuws Blijf op de hoogte
Zondag 22 maart 2020

Flexibele adviesvormen door Corona

Dokter & Van Heuven Financieel advies staat voor persoonlijk advies. Bij voorkeur Face-to-Face bij ons op kantoor of bij jou aan de keukentafel.
Wij zijn met zijn allen echter overdonderd door de hevigheid waarmee het Coronavirus de wereld en ook ons land teistert. Wij begrijpen de impact en respecteren de maatregel uiteraard om beperkt fysiek contact met elkaar te hebben.
Dat vraagt ook om flexibiliteit in adviesvormen en dat betekent dat we vaker zullen (video)bellen de komende periode.
Wij hebben inmiddels ervaring met Video Calls via Facetime, Whatsapp, Skype en Zoom, waardoor het toch mogelijk is om elkaar in de ogen te kijken bij een adviesgesprek. Want dat blijft prettig!

Op een aantal geldverstrekkers na, die direct hun acceptatiebeleid op een aantal punten aanpasten, valt de impact nog mee als we kijken naar doorlooptijden en het verwerkingsproces. Gelukkig zien we ook diverse partijen die het proces vergemakkelijken (digitale handtekening kan steeds vaker), dat is top om te zien.
En niet onbelangrijk, we zien de hypotheekrente,  die de afgelopen tijd maar bleef dalen, weer wat stijgen door deze perikelen. Deze stijging is nog allemaal in de marge…  Heb je vragen over de (financiële) impact voor jou, bel of mail gerust.

Onze belangrijkste boodschap: blijf gezond! We vinden graag het juiste advieskanaal voor je.

Tot ziens/horens.

Niels
Marc
Janneke