Nieuws Blijf op de hoogte
Maandag 8 maart 2021

Financiële rust!

Als financieel planner weet ik uit ervaring wat een goed advies kan betekenen voor klanten.

Een advies, met een bijpassend recept en uiteraard de juiste hulpmiddelen.

Samen met Niels ben ik begin 2018 ons bedrijf (Dokter & van Heuven Financieel Advies) gestart in de overtuiging dat iedereen af en toe wel eens een financiële huisarts nodig heeft. We zijn weliswaar geen medische dokters, wel financieel specialisten met het vermogen om integraal naar financiële zaken te kijken, te zien waar de toekomstige pijnpunten liggen. En die matchen we dan met de wensen, doelen en dromen die onze klanten hebben. 

En ik vind het vervolgens ook belangrijk om eerlijk te zijn over die zaken. Een te rooskleurig beeld schetsen, dat leidt op lange termijn uiteindelijk ook tot teleurstelling. Iets met zachte heelmeesters….

Wij schrijven rust voor

We moeten door Niels zijn achternaam af en toe uitleggen dat we geen artsenpraktijk zijn maar een financiële adviespraktijk, waar je dus terecht kunt voor onafhankelijk financieel advies met persoonlijke aandacht, welke banken in deze tijden lang niet altijd meer kunnen geven maar waar nog altijd veel behoefte aan is.

Om dat te kunnen, willen we jou, net als een echte (huis)arts, goed leren kennen. Hoe staat je bedrijf ervoor? Wat is je privé situatie? Welke dromen, doelen of wensen heb je? Alleen dan kan het beste advies worden gegeven dat aansluit bij waar jij nu mee bezig bent en in de toekomst naar toe wilt. Dit geeft financiële rust. Een beproefd recept waar iedereen beter van wordt.

Tevreden ‘patiënten’ aan het woord

Velen zijn inmiddels voorgegaan, blijkend ook uit de link naar onze reviews.

Vooral bij onze planningsklanten krijgen we regelmatig de feedback dat mensen weer 'grip' terug kregen op hun eigen financiële huishouding. En dat gevoel is wel zo prettig....

Eerste consult gratis

Graag maken wij een eerste persoonlijke afspraak op onze kosten, op ons kantoor in Eindhoven, via videobellen of telefonisch. Wat jou het beste past! Wij zorgen ervoor dat je het juiste zicht krijgt op uw financiële situatie. Persoonlijk bespreken wij de uitslag waarna je met een passend 'maatwerk' recept weer met een gerust hart vooruit kunt!

Tot de volgende keer! En niet te lang wachten tot het volgende bezoek….