Nieuws Blijf op de hoogte
Maandag 1 oktober 2018

Dokter & van Heuven aanwezig bij bijeenkomst over woningverhuur.

Dokter & van Heuven Financieel advies is aanwezig bij een bijeenkomst over particuliere woningverhuur voor de relaties van NVM-makelaars in Eindhoven en alle belangstellenden op donderdag 4 oktober 2018.

Voor (startende) woningbeleggers is niet altijd helder wat er komt kijken bij de aanschaf van een beleggingswoning en waar ze op moeten letten bij de verhuur. De NVM-makelaars in de regio zuidoost Brabant en Dokter & van Heuven willen graag helpen door een informatiebijeenkomst te organiseren. Samen streven we naar een correct verhuurde woning, waar je geen omkijken naar hebt en wat uiteindelijk een goed rendement oplevert. Met name de financieringsmogelijkheden van deze woningen brengen onduidelijkheden met zich mee. Wat is er mogelijk? Hoeveel eigen middelen moet je inbrengen? Wij geven je het antwoord op de meeste vragen.

De bijeenkomst vindt plaats in het Evoluon Eindhoven. Wij zouden het leuk vinden je te kunnen verwelkomen. De middag wordt gestart met een blik op de lokale woningmarkt op basis van de meest actuele NVM-cijfers. Daarbij wordt zowel de koop- als de huurmarkt vanuit het perspectief van de particuliere belegger belicht. Vervolgens geeft Tamara ten Berge (VMBS Advocaten) een overzicht van de aandachtspunten uit het huurrecht die je niet over het hoofd mag zien als je een woning gaat verhuren. Patrice presenteert aansluitend het zoek- en aankoopproces. Na een korte pauze zullen Harry Moes (Harry Moes Makelaardij) en Maarten van Neerven (MVN Makelaardij ZO Brabant) ingaan op het verhuurproces en het beheer van de woningen. We sluiten het programma af met het bijbehorende financiële gedeelte en de fiscale gevolgen door Niels Dokter (Dokter & Van Heuven Financieel Advies)
Na het inhoudelijke programma is er uiteraard nog gelegenheid om na te praten tijdens de borrel.

 

De details
Datum: donderdag 4 oktober 2018
Locatie: het Evoluon Eindhoven
Start inloop: 13:30 uur
Start programma: 14:00 uur
Einde programma, start borrel: 16:30 uur

Heb je nog vragen, dan vernemen wij dit graag.

Wellicht tot 4 oktober!

Niels & Marc