Nieuws Blijf op de hoogte
Zaterdag 26 december 2020

2020 in vogelvlucht

Fijne feestdagen namens ons!

Wat een jaar was het… Ook voor Dokter & van Heuven Financieel Advies!

2020 is natuurlijk een jaar dat enorm overschaduwd wordt door het Corona virus. Voor velen is het een jaar om snel weer te vergeten.

Desalniettemin was het voor ons ook een enorm bewogen en commercieel succesvol jaar, daarom willen we graag gebruik maken van de gelegenheid om iedereen te bedanken voor het vertrouwen dat we hebben gevoeld en nog steeds voelen!

Want zojuist kregen we onze 100e(!) review binnen op Advieskeuze.nl. Iets waar we heel erg blij en best een beetje trots op zijn. (Het waren zeker geen slechte rapportcijfers)

Wat ook fijn is om te kunnen zeggen is dat we dit jaar zijn ‘verdubbeld’ op personeelsgebied en daarmee is de man/vrouw-balans hersteld. In het voorjaar sloot Janneke van de Kerkhof aan en wonnen we aan advieskracht en adviseren we naast de regio Eindhoven ook in de regio Gemert-Laarbeek.

Vanaf oktober jl. is Peggy Camp-Hendriks als office manager onze steun en toeverlaat. Erg fijn dat het zo gelopen is! Daarnaast kunnen we alvast melden dat we in februari met zijn 5-en zijn. Alissa Besselink start dan haar stage, want we vinden het ook leuk om wat te kunnen betekenen voor studenten die ambities hebben in dezelfde richting.

Ja, er waren uiteraard ook mindere momenten. Om ons heen zijn mensen ziek geworden, of hebben helaas slecht nieuws gekregen over hun gezondheid. Voor ons weer opnieuw het besef dat we blij moeten zijn met wat we hebben.

Zakelijk gezien waren er ook veel onzekerheden voor onze klanten. Er is meer baanonzekerheid, de beurs stortte als gevolg van Corona in en mensen werden daardoor soms onrustig. Niet te vergeten liep het storm op de hypotheekmarkt! (met de benen buiten!). De zomervakantie was daardoor een erg drukke tijd.

Het was verder het jaar van keuzes maken. Wanneer je groeit moeten dingen soms iets anders. Daarom kozen we naast de uitbreidingen in personele zin ook voor een ander softwaresysteem, wat zorgt voor een efficiëntere manier van werken. Onze oud Rabobank collega’s gaan vast lachen als we vertellen dat het wat op Siebel lijkt. Toch is het zo…. We omarmen het CRM principe steeds meer!

Wij willen al onze klanten en relaties bedanken en in het bijzonder Marks Wachters notarissen voor de zeer prettige samenwerking die we dit jaar ervaarden, zowel in de juiste afwikkeling richting onze klanten maar ook voor de zeer prettige werkomgeving. We voelen ons enorm thuis.

Genoeg over 2020…. Geniet van de kerstdagen en voor iedereen een mooi, succesvol en (misschien wel belangrijker dan ooit) een GEZOND 2021!

Namens Marc, Niels, Janneke en Peggy.