Nieuws Blijf op de hoogte
Vrijdag 11 november 2022

Nancy van den Brink in dienst per 1-1-2023!

Groot transfernieuws!!

Bij Dokter en Van Heuven Financieel advies zijn we al een tijd bezig met de advisering rondom schadeverzekeringen. Tot op de dag van vandaag wordt dat vakkundig opgepakt door onze adviseur Ad van der Wijst. Ad heeft ons geholpen met het opzetten van alles wat wij nu doen rondom verzekeringen en daar zijn we hem dankbaar voor.

Ad bereikt in januari echter de respectabele leeftijd van 65 jaar en daardoor moesten we ook nadenken over de continuïteit en de toekomst. Uiteindelijk zijn we in contact gekomen met een voor ons goede bekende, namelijk Nancy van den Brink. Na een aantal gesprekken heeft ze de knoop doorgehakt en besloten om een nieuwe uitdaging aan te gaan bij ons! Tegelijkertijd is dit voor Ad een mooi moment om te gaan genieten van zijn welverdiende pensioen.

Voor veel Nuenenaren en Rabobank klanten is Nancy een vertrouwd gezicht. Ruim 30 jaar werkt ze bij de Rabobank. Daar helpt ze mensen in de bankhal met diverse bankzaken en de verzekeringen. Dat heeft ze lang met veel plezier gedaan, maar nu wordt het dus tijd voor wat nieuws.
Nancy heeft vooral een passie voor klanten én vindt het leuk om op persoonlijke wijze te adviseren over schadeverzekeringen. Nancy is open, direct, ze doet wat ze zegt en ze heeft een fijn gevoel voor humor. 

Wij zijn er daarom zeker van dat het helemaal goed komt met Nancy bij ons en dat de verzekeringen van al onze klanten in prima handen zijn bij haar. En uiteraard zal Ad ervoor zorgen dat alles goed en netjes wordt overgedragen.

Nancy zal bij ons starten in Januari en Ad zal daarnaast nog bij ons werkzaam zijn t/m januari 2023. 

Willen jullie kennismaken met Nancy in haar nieuwe rol, of met Ad een kop koffie drinken om afscheid te nemen? Neem dan contact met ons op. Tot snel!

Team Dokter & van Heuven