Hypotheek Oversluiten DSB Nu extra voordelig, geen boete

DSB bank hypotheek oversluiten is extra voordelig

Mocht je nog een hypotheek hebben bij DSB Bank, dan loopt deze al een lange tijd. Nu de rentes lager dan ooit zijn is het ontzettend interessant om je hypotheek over te sluiten bij een andere bank. Een hypotheek oversluiten kan aantrekkelijk zijn wanneer het rentevoordeel opweegt tegen de boeterente. Voor klanten van de DSB bank en de Finqus bank valt zowel de huidige hypotheekrente voordelig uit en vervalt de boeterente per 1 april 2020. Daardoor zijn oversluitkosten laag en bespaar je hiermee direct met de oversluiting. 

Hypotheekadvies bij Dokter & van Heuven

Een van de belangrijkste beslissingen in je leven is de aankoop van je huis, of beter gezegd: je thuis. Bij Dokter & van Heuven ben je aan het juiste adres voor een onafhankelijk hypotheekadvies. Of het nu voor de aankoop van je nieuwe woning, het oversluiten of het verhogen van je lening is of de aanpassing van een hypotheek door echtscheiding, je kunt in al deze gevallen bij ons terecht.

Wilt u hier meer informatie over? Kom dan eens langs voor een goed gesprek. 

Door de situatie omtrent het Corona-virus zullen wij gepaste maatregelen nemen voor afspraken om ervoor te zorgen dat de maatregelen die door de overheid zijn vastgesteld worden nageleefd.

  • Rentevoordeel bij oversluiten DSB hypotheek
  • Vast contactpersoon
  • Altijd bereikbaar
  • Onafhankelijk advies
  • Gegarandeerd de laagste rente
  • Keuze uit veel aanbieders
  • Erkend hypotheekadviseur
  • Hypotheekadviseur regio Eindhoven en Gemert

Direct een afspraak plannen voor een goed gesprek?

Neem contact met ons op

Jouw hypotheek, met aandacht geregeld 

Maatwerk

Een hypotheek is maatwerk. Wij zorgen ervoor dat je hypotheek perfect past bij jouw wensen en mogelijkheden. Wat de beste hypotheek is voor jou?

Dat zoeken we samen stap voor stap zorgvuldig uit.

Persoonlijk

Een hypotheek afsluiten is niet niks. Daarom vinden we het belangrijk dat jij tijdens het regelen van je hypotheek altijd kunt rekenen op jouw vaste adviseur. Dat schakelt prettig en voelt wel zo vertrouwd.

De laagste hypotheekrente

Als onafhankelijk adviseur zijn we niet gebonden aan een vaste hypotheekverstrekker en gaan we altijd op zoek naar de beste, en financieel meest voordelige oplossing voor jou. 

Zo weet je zeker dat je altijd het laagste rentepercentage aangeboden krijgt.

Tarieven en abonnementen

Wil je zeker weten dat je hypotheek ook in de toekomst helemaal bij jou en jouw leven past, maar niet iedere keer opnieuw betalen voor een hypotheekadvies? 

Kies dan voor een doorlopend abonnement waarmee je jaarlijks laat checken of jouw financiën nog optimaal geregeld zijn.

De kracht van Marc en Niels? Ze laten je echt nadenken over wat jij belangrijk vindt. Nu hebben we een andere hypotheek dan we vooraf hadden bedacht. Deze past perfect bij ons.